Продавець Интернет-магазин Брайт розвиває свій бізнес на Prom.ua 7 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
2054 відгуків
Интернет магазин "Брайт"
+380958603881
+380 (95) 860-38-81
+380 (97) 001-34-43

Харчові термометри, термометри для духовки

Щуповые термометри – вид термометрів, що вимірюють температуру за допомогою щупа.
У термометрів кухонних датчик знаходиться на самому кінчику щупа, довжина якого становить до 140 мм. Термометр зі щупом застосовується для вимірювання температур в діапазоні - 50 ... + 300 градусів. Термометр для м'яса, термометр кулінарний.
Кулінарний термометр ― застосовується для вимірювання температури при випічки і приготування різних продуктів: шоколаду, тіста, крему, карамелі, глазурі, сиропів, а також м'яса, різних рідин і сипких продуктів.

Кулінарні термометри і щупи – необхідне обладнання на будь-якій кухні, як на професійній, так і на аматорській. Дотримання правильних технологій подарує кулінару безліч позитивних відгуків про приготованому шедеврі. Функція – вимірювання температури страви або окремих його інгредієнтів. Також можуть мати окремі призначення і використовуватися для деяких типів техніки. Наприклад, існують пристрої, спеціально адаптовані для духовки або мангала. Це допомагає завжди зберігати контроль над температурою їжі.

Якщо говорити про непрофесійних кухарях, то не всі знають, що для м'яса різних типів прожарювання необхідний ретельний контроль. Адже, перетримавши шматок, який повинен був бути з кров'ю, всього на кілька хвилин, можна втратити всі очікувані смакові властивості. Ситуація, наприклад, з карамеллю набагато складніше, адже температура, при якій вона залишається гарячою, але не густий повинна бути виставлена максимально точно. Також можна знайти термометри і щупи для різних рідин. Напоєм, за яким потрібно стежити, вважається молоко. Якщо воно призначається дитині – ризикувати не варто.

 Стрижень для таких пристроїв як термометр або щуп робиться звичайно з нержавіючої сталі. Це робить його застосування багаторазовим, а також зносостійким. Крім цього, особливістю нержавійки вважається безпечний контакт з усіма продуктами, від молока до жирних страв. Сам корпус виконується з щільного пластику або металу. Пластик робить прилад легким і компактним, хоч і не таким міцним, як термометри з металу.

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner